Thema avond Passie en Politiek op 5 november

Themavond over lobbyen in de politiek

Hoe werkt het eigenlijk? Als maatschappelijke organisatie of bewonersinitiatief heb je de gemeente nodig en de gemeente heeft u nodig. Weet u hoe het werkt, hoe u uw belangen goed kunt behartigen en wie u daarvoor nodig heeft? Hoe u uw lobby zo goed mogelijk organiseert en uw passie kunt overbrengen? Wat gebeurt er achter de deuren van een gemeentehuis, welke rollen gaan waarover, op welke manier worden belangen afgewogen en hoe kunt u daar invloed op uitoefenen?

Tijdens de thema-avond Passie en Politiek biedt Olga Hartman u een kijkje in de gemeentelijke keuken. Haar enthousiasme en grote ervaring zowel politiek als maatschappelijk, staan garant voor een inspirerende en informatieve avond. Olga zal ruim de tijd nemen om op specifieke wensen en vragen van de deelnemers in te gaan.

Opgave is noodzakelijk!

Deze thema-avond maakt onderdeel uit van de Kenniskaravaan. Een aaneenschakeling van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven. De Kenniskaravaan is een samenwerkingsverband tussen Steunpunt vrijwilligerswerk Haren, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging. Het aanbod is afkomstig van maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Harense en Tynaarlose samenleving. Het volledige programma van de Kenniskaravaan is ook terug te vinden op www.torion.nl en www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl

Datum:         Dinsdag 5 november 2019, 19.30 – 21.30 uur.

Door:                     Olga Hartman-Togtema, trainer/coach, voormalig statenlid Provincie Groningen, gemeenteraadslid Loppersum, teamleider bij de vereniging Groninger Dorpen en jarenlang procesbegeleider voor bewonersinitiatieven.

Voor wie:       Mensen die actief zijn binnen maatschappelijke initiatieven en organisaties

Locatie:         Gemeentehuis Vries, Kornoeljeplein 1, Vries

Kosten:         Geen kosten

Opgave:        Noodzakelijk. Via Torion: 050-534 41 73, info@torion.nl