Het steunpunt

Bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk kunt u terecht voor alles wat met Vrijwilligerswerk te maken heeft. Niet alleen informatie en ondersteuning, maar ook voor cursussen, advies en promotie. Het Steunpunt helpt zowel vrijwilligers als organisaties die met vrijwilligers werken. Zoals bij werving en selectie, wet- en regelgeving, opleiding en training.

Het Steunpunt zorgt ook voor promotie, meer bekendheid en waardering. Organisaties – waaronder Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemers – worden ge├»nformeerd en geadviseerd over de nieuwste ontwikkelingen in het vrijwilligerswerk.

Emiel van der Feen, consulent

06 31 37 91 41
e.vdfeen@torion.nl

Vrijwilligers Vacaturebank

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt altijd nieuwe vrijwilligers. Waarvoor? Dat varieert enorm. Wilt u helpen op de kinderboerderij, werken in de kinderopvang of activiteiten voor kinderen organiseren? Of juist ouderen begeleiden, in een bezoekgroep meedraaien of helpen bij de maaltijdvoorziening? Of misschien wel programmamaker worden bij de lokale radio, rondleider op de Hortus of begeleider van een vluchteling? Er is altijd wel iets dat aansluit bij uw ervaring, uw wensen, uw talenten, uw interesse of uw mogelijkheden. Vrijwilligerswerk? Je verdient er geen geld mee. Maar je wordt er schathemelrijk van….