Tai Chi

Tai Chi harmoniseert en vitaliseert lichaam en geest. Tai Chi zorgt voor meer bewustzijn van het lichaam. Er wordt geleerd het lichaam te bewegen zonder al te veel spierkracht te gebruiken.

In de lessen doet u ontspanningsoefeningen, visualisaties, Qigong-oefeningen (speciaal voor de gezondheid) en oefeningen in tweetallen. Er zijn oefeningen gericht op de organen, voor de rug, nek en schouders en oefeningen om meer ruimte in het lichaam te geven. Het eerste half uur zit u op een stoel en het tweede half uur doet u oefeningen staand en lopend.

Bij de oefeningen in tweetallen leren de deelnemers elkaar om meer bewust te worden van  ontspanning en balans. De lessen zijn gebaseerd op de Tai Chi Tao, de Healing Tao, Tai Chi Chuan en Chi Neng Qigong. Tai Chi Chuan wordt vaak beoefend in parken in China en in landen daaromheen. En ook steeds meer in Nederlandse parken; zo zijn er elke maand workshops Tai Chi en/of Qigong in de Hortus in Haren. De beste manier om meer te weten te komen over de lessen is om een keer vrijblijvend mee te doen.

David Knibbe heeft ook in eigen beheer een dvd uitgebracht, getiteld Smeltend ijs. Deze kunt u via de docent bestellen.

Seizoen 2020-2021 u kunt altijd instromen.

 

Docent:
Prijs:
Startdatum:
Tijdstip:

Locatie:

David Knibbe
€180,-
3 september 2020
donderdag 9.30 – 10.30 uur en 10.45 – 11.45 uur

‘t Clockhuys, Haren

Aanmelden/ Reserveren voor Tai Chi via 050-5344173 of info@torion.nl, NIET via onderstaand formulier


Activiteit *

Naam*

E-mail*

Adres*

Woonplaats*

Postcode*

Telefoonnummer*

Tijdstip
donderdag 10.00 – 11.00 uur

Eventuele opmerking

Antispamvraag
Hoeveel is twee plus twee? Antwoord met een cijfer.