BEA Zwemmen

Zwemmen in Beatrixoord is zeer ontspannend. De temperatuur van het water is 32 graden celsius.  De kleine groep van 12 personen is 25 minuten in het heerlijke water. Er is deskundige begeleiding en indien gewenst hulp om in en uit het bad te komen. Er worden geen gezamenlijke oefeningen in het water gedaan.

U kunt gebruikmaken van drijfmiddelen. De hoogte van de bodem is instelbaar in dit zwembad. Er wordt gekozen voor een hoogte waarbij de deelnemers op de bodem kunnen staan. Tijdens het wisselen van de groep gaat de bodem omhoog zodat iedereen makkelijk uit het bad kan. Het water bevat geen chloor en is daarom zeer geschikt voor mensen die daar gevoelig voor zijn.

Kortom: BEA zwemmen is heerlijk relaxed en goed voor het lichaam. Bovendien kunt deze activiteit heel lang beoefenen. Badkleding is noodzakelijk en in verband met de veiligheid is het advies badslippers te dragen. Een badmuts mag, is niet verplicht. BEA-zwemmen gaat het hele jaar door, m.u.v. de kerstvakantie en onderhoudsweken (zomer) van het bad.

Seizoen 2019-2020, u kunt gedurende het hele jaar instromen.

 

Docent:
Prijs:
Startdatum:
Tijdstip:
Locatie:
Tineke van der Veen
€80,00* per half jaar
n.v.t.
Dinsdag 17.00 – 17.25 uur
17.25 – 17.50 uur
17.50 – 18.15 uur
Sportcomplex BEA, Haren

*Het BEA zwemmen gaat het gehele jaar door. U betaalt per half jaar in april en oktober.

Aanmelden/ Reserveren voor BEA Zwemmen via 050-5344173 of info@torion.nl.