Duofiets

Trek erop uit, blijf in beweging. En als dat alleen niet meer lukt, dan fietst er iemand mee. U hoeft niet te sturen, de fiets kan niet omvallen. En afhankelijk van de fysieke mogelijkheden kunt u mee trappen. Als het fietsen te zwaar wordt kan een elektrische hulpmotor ingeschakeld worden. De duofiets is gestald bij Woonzorgcentrum De Zonnehof.

Reserveren en gebruikersvoorwaarden:

  • De duofiets kunt u reserveren bij Woonzorgcentrum De Zonnehof, tel. 050-5346644
  • U kunt deze huren voor een dag of een dagdeel (graag gepast voldoen bij afhalen van de fiets)
  • U kunt de reservering zonder meer intrekken bij slecht weer of om andere redenen, geef dit wel zsm door aan De Zonnehof
  • Opstapplaats is De Zonnehof. Van daaruit kunt u door Haren en omgeving fietsen.
  • Het is niet toegestaan de duofiets te vervoeren (bijv. op aanhanger)

Kosten m.i.v. 1-7-2018:
€ 5,00 per dagdeel
€ 8,00 voor een hele dag

“Burendag 2017 steunt Duofiets”

De nationale burendag  werd op  23 september 2017 gevierd door NOVO aan de Torenlaan  en buurtbewoners. Ruim 20 vrijwilligers waren hierbij betrokken.  Op de burendag  was er binnen en buiten van alles te doen. Spelletjes, knutselen, buurtquiz en nog veel meer. Er was ook  een rommelmarkt.  De opbrengst hiervan gaat altijd naar een goed doel.  In 2017 was dat de Duofiets van Stichting Torion.

“Hij gaat best hard!”  Op de duofiets zitten  Gerard Uilenberg en Alida van de Riet. Namens de organisatie van Burendag 2017, heeft Gerard de opbrengst  van de rommelmarkt overhandigd aan Alida, medewerkster van de Zonnehof. 

 2018 duofiets

Aanmelden / informatie opvragen