PlusBus

Er is vanwege de Corona maatregelen TIJDELIJK GEEN PLUSBUS programma

De PlusBus is voor iedereen boven de 55 jaar die het leuk vindt om er in een klein gezelschap op uit te gaan. Het verschil met andere reizen is dat elke deelnemer thuis wordt opgehaald en teruggebracht. Voor minder mobiele ouderen een uitkomst! Ook als u met stok of rollator loopt. Naast de chauffeur is een begeleider aanwezig die tijdens het uitstapje zorgt dat alles wordt geregeld en eventueel kan ondersteunen bij het in- en uitstappen. Er kunnen zeven passagiers per uitstapje mee.

Bestemmingen Op het programma, dat per twee maanden wordt samengesteld, staan diverse bestemmingen. Dat kan bijvoorbeeld zijn vis eten in Termunten zijn, of een pannenkoek in Drenthe, een bezoek aan een tentoonstelling/museum of een mooie toeristische route die leidt tot een gezellig terras. En ook een rondvaart of huifkartocht staan soms op de kaart. We stellen een zo gevarieerd mogelijk programma samen.

Programma  Het programma kunt u bij de receptie ophalen of opvragen (5344173). Daarin staan naast de bestemmingen ook de tijden, prijzen en voorwaarden vermeld. U rekent de rit contant af bij de begeleider als u wordt opgehaald.

PlusBus Vrienden Vrienden van de PlusBus krijgen het programma automatisch thuisbezorgd en krijgen korting op de ritten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

U kunt de uitstapjes ook vinden in de agenda op de homepage van deze site en als u ons belt vertellen wij u graag welke ritten er zijn en of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Interesse? Loop gerust eens binnen of bel ons.

Aanmelden / informatie opvragen