Bijeenkomst Steunpunt Vrijwilligerswerk, speciaal voor organisaties in Haren die met vrijwilligers werken

Ook op zoek naar  nieuwe vrijwilligers? Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst ‘Vinden en binden van nieuwe vrijwilligers’ op donderdag 15 oktober 19.30-21.30 aan de Kerklaan 5 in Haren.

Veel organisaties hebben minder vrijwilligers dan ze zouden willen. Maar hoe vind en bind je nieuwe vrijwilligers? Daarover gaat deze bijeenkomst. Marjan Tijssen en Marian Feitsma van het CMO STAMM, Groningen en Drenthe  geven informatie en tips, en bespreken met u hoe deze in uw organisatie toegepast kunnen worden. De rode draad daarbij is: inspelen op de wensen en mogelijkheden van de (toekomstige) vrijwilligers. Heeft u zelf goede ervaring  met het werven van vrijwilligers? Dan bent u van harte uitgenodigd deze te delen!

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor organisaties die in Haren actief zijn en met vrijwilligers werken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Laat u ons weten of u aanwezig bent op 15 oktober en met hoeveel personen? Dit kan tot 10 oktober middels een mail aan info@torion.nl of e.vdfeen@torion.nl (maximaal  2 personen per organisatie). U krijgt dan een deelnamebevestiging en, een week voor de bijeenkomst, het programma.