Verbinding in vrijwilligerswerk; – bijeenkomst is afgelast –

Vandaag, 27 september, is bekend gemaakt dat deze bijeenkomst wegens tekort aan aanmeldingen is afgelast.

Begin dit jaar hebben vrijwilligersorganisaties middels een enquête meegewerkt aan het onderzoek ‘Verbinding in vrijwilligerswerk’. Daaruit bleek dat het thema samenwerking erg belangrijk is.

Het Steunpunt vrijwilligerswerk Haren en de gemeente Haren organiseren een bijeenkomst over dit onderwerp en daar nodigen zij de deelnemende organisaties van harte voor uit.

Deze avond worden de resultaten van het onderzoek gepresenteerd. Aansluitend zorgt Prof. Dr. Harry van de Wiel, hoofd expertisecentrum communicatie, leidinggeven, assessment en samenwerking van het Wenckenbach Instituut UMCG voor een inspirerende visie en verdieping op het onderzoek.

Natturlijk gaan we ook met elkaar in gesprek over hoe de samenwerking tussen organisaties meerwaarde kan krijgen. Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

U kunt zich tot 25 september aanmelden via de volgende link: bijeenkomst 1 oktober

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Jolanda Bloema, coördinator Steunpunt vrijwilligerswerk Haren via het algemeen nummer van Torion: 050-534 41 73 of via mail: j.bloema@torion.nl

Locatie

Kaart wordt geladen…