PlusBusrit naar de Harlinger Aardewerk- Tegelfabriek

Het Makkumer aardewerk is erg bekend, maar ook Harlingen heeft prachtig aardewerk. De Harlinger Aardewerk- en Tegelfabriek is de laatste die nog met authentieke technieken tegels en aardwerk vervaardigt. U krijgt een rondleiding en ziet hoe dit prachtige aardewerk met o.a. complete thee-, koffie- en eetserviezen nog gemaakt en beschilderd wordt. We beginnen met een lunch in restaurant Noorderpoort, daarna volgt het bezoek aan de fabriek.

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen en wordt thuis opgehaald en teruggebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Suggesties voor bestemmingen zijn van harte welkom. In het programma staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch: 050-534 41 73