PlusBus; World Press Photo tentoonstelling in Synagoge Groningen

We bezoeken de World Press Photo Tentoonstelling 2019 in de Synagoge te Groningen.

De 2019-tentoonstelling bevat de World Press Photo of the Year en voor het eerst de World Press Photo Story of the Year. De winnaars werden gekozen door een onafhankelijke jury die meer dan 78.801 foto’s, die werden ingevoerd door 4.738 fotografen uit 129 landen, beoordeelde. Na de tentoonstelling drinken we koffie/thee met wat lekkers bij Doppio Espresso. Bent u in het bezit van een Stadjerspas, wilt u deze dan meenemen in verband met de korting?

Prijs  27,,- / vriendenprijs € 25,-;  incl.  entree, rondleiding en koffie/thee met gebak

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (exclusief chauffeur en begeleider). U wordt op uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Wilt u wat meer informatie? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur of maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op nr 050-534 41 73.

Via datzelfde nummer kunt u zich ook aanmelden.