PlusBus vaart uit over het Lauwersmeer

De rit gaat naar Lauwersoog waar we bij restaurant Het Booze Wijf starten met een kopje koffie en daarna aan boord stappen van de rondvaartboot. Aan boord is toilet aanwezig en plaats voor rollators. Tijdens de rondvaart wordt de lunch geserveerd. Bij terugkomst aan wal nog een kopje koffie/thee voor we de terugreis aanvaarden.

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen en wordt thuis opgehaald en teruggebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Suggesties voor bestemmingen zijn van harte welkom. In het programma staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden gaat telefonisch: 050-534 41 73