PlusBus; The Stonefarm Stadskanaal

De 2 hectare grote tuin van Tinus en Anna Scheltens is van verre te herkennen aan de enorme hoeveelheid zwerfkeien. Hier kunt u dwalen over kronkelende paden en strakke gazons. Ons bezoek valt tijdens Westerwolderijgt, het jaarlijkse unieke tuin- en kunstevenement.

Prijs  € 20 ,- / vriendenprijs € 19,-;   incl. koffie/thee.

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (inclusief chauffeur). U wordt van uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch vanaf dinsdag 23 april via: 050-534 41 73