PlusBus; rit naar Pieterburen

Zeehondencentrum en Grandcafé Bij de Buren van Pieter, Pieterburen

We rijden eerst naar het Zeehondencentrum in Pieterburen. In dit ziekenhuis voor zeehonden krijgen we een rondleiding achter de schermen en bekijken we de interactieve tentoonstelling in het bezoekerscentrum. Trek goed schoeisel aan in verband met de gladde vloeren in het gebouw. Geef bij opgave door of u in het bezit bent van een donateurspas van het centrum en neem deze mee op de dag zelf. Later op de middag bezoeken we Grandcafé Bij de Buren van Pieter. Via een toeristische route rijden we terug naar Haren.

Prijs  € 40,-/ vriendenprijs € 37 ,-;  incl. entree, rondleiding, 2 x koffie/thee met appelgebak

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (exclusief chauffeur en begeleider). U wordt op uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Wilt u wat meer informatie? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur of maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op nr 050-534 41 73.

Via datzelfde nummer kunt u zich ook aanmelden.