PlusBus; Pannenkoekenrestaurant en Bosbergtoren Appelscha

Pannenkoekrestaurant De Appelsche Hof en bezoek Bosbergtoren, Appelscha

We trakteren ons zelf op een pannenkoek bij De Appelsche Hof in Appelscha. Wanneer u een allergie heeft, dit graag bij opgave doorgeven. Vervolgens rijden we, als het weer het toe laat, naar de Bosbergtoren. Het uitgestrekte Nationaal Park het Drents-Friese Wold en de steden Leeuwarden, Groningen en Coevorden bekijken, kan vanaf deze 33 meter hoge uitkijktoren. In de nieuwe toren bevindt zich een lift. Op het stuifduin zien we de levende legende van de 300 jaar oeroude ondergestoven eik.

Prijs € 19, – / vriendenprijs € 18,-;  excl. lunch, excl. entreekaartje toren

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (exclusief chauffeur en begeleider). U wordt op uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Wilt u wat meer informatie? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur of maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op nr 050-534 41 73.

Via datzelfde nummer kunt u zich ook aanmelden.