PlusBus; Oranjerie Zijen en afsluiting bij De Rietschans

de Paasdagen staan weer voor de deur en daar schenken ze bij de Oranjerie altijd extra aandacht aan. Zo is daar momenteel de prachtige verkooptentoonstelling “Kunst op Schaal” te bekijken. Na de bezichtiging en een kopje koffie rijden we weer richting Haren en laten ons wat lekkers inschenken bij De Rietschans aan het Paterswoldsemeer.

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (inclusief chauffeur). U wordt van uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch via: 050-534 41 73