PlusBus; Het Hunehuis in Havelte (nog enkele plaatsen)

We bezoeken het natuurhuis het Hunehuis en het hunebed op de Havelterberg, door heidevelden omgeven. Hier krijgen we een lezing waarbij we alles te weten komen over het één na grootste hunebed van Nederland, over het Holtingerveld en het prachtige Hunehuis. Als het weer het toelaat, bezoeken we het hunebed.

Prijs € 31,-/ vriendenprijs € 29,-;  incl. lezing, bezoek hunebed, koffie/thee met gebak

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (exclusief chauffeur en begeleider). U wordt op uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Wilt u wat meer informatie? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur of maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op nr 050-534 41 73.

Via datzelfde nummer kunt u zich ook aanmelden.