PlusBus; Museum De Proefkolonie, Frederiksoord

Ga 200 jaar terug in de tijd en beleef het unieke verhaal van Johannes van den Bosch. In het nieuwe Museum De Proefkolonie worden we rondgeleid door een gids en treden we in de voetsporen van de eerste kolonisten in de Maatschappij van Weldadigheid, de bakermat van onze verzorgingsstaat. We ervaren hun onvergetelijke verhaal via een unieke multimediale tijdreis.

Op de terugweg rijden we langs de Drentse Hoofdvaart, sfeervol verlicht door duizenden Kerstlampjes.

Prijs  € 41,- / vriendenprijs € 38,-;  excl. koffie/thee

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (exclusief chauffeur en begeleider). U wordt op uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Wilt u wat meer informatie? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur of maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op nr 050-534 41 73.

Via datzelfde nummer kunt u zich ook aanmelden.