PlusBus; Lunchconcert Oosterpoort en Forum Groningen -geannuleerd-

Voor een muzikaal twaalfuurtje gaan we vandaag naar een lunchconcert in SPOT/De Oosterpoort. De leerlingen van het Prins Claus Conservatorium spelen klassieke muziek in een concert van een uur. Tijdens het concert nuttigen we onze lunch, die Torion verzorgt.  Daarna vertrekken we naar het gloednieuwe Forum om daar een kopje koffie/thee met lekkers te nemen en te genieten van het fenomenale uitzicht over Groningen.

Prijs € 20,- / vriendenprijs € 19,-; incl. lunch, incl. koffie/thee met lekkers

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (exclusief chauffeur en begeleider). U wordt op uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Wilt u wat meer informatie? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur of maandagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op nr 050-534 41 73.

Via datzelfde nummer kunt u zich ook aanmelden.