PlusBus Grand Café De Waegh in Dokkum

Vandaag gaat de rit naar het historisch stadje Dokkum. Bij aankomst gaan we eerst lekker lunchen (niet bij de prijs inbegrepen). Het Grand Café is gevestigd in een rijksmonument in het hart van Dokkum. Er is vandaag markt, dus wie wil kan daar nog even rondneuzen of anders een bezoekje brengen aan de Bonifatiuskerk.

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen en wordt thuis opgehaald en teruggebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Suggesties voor bestemmingen zijn van harte welkom. In het programma staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch: 050-534 41 73