PlusBus; Galerie en Beeldentuin in Gees

De Galerie en Beeldentuin liggen, als een waar paradijs, in een van de mooiste gedeelten van Drenthe. U kunt bijzondere beelden bekijken van 30 kunstenaars die hun werken hier tentoon stellen. Op deze locatie drinken we een kop koffie of thee.

Voor mensen die moeilijk ter been zijn is het mogelijk om gebruik te maken van een scootmobiel (wel vantevoren, bij opgave voor dit uitje, doorgeven).

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (inclusief chauffeur). U wordt van uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch via: 050-534 41 73