PlusBus; Expositieboerderij Versteend Leven in Drouwen

Al meer dan 35 jaar is Versteend Leven in Drouwen, op de rand van de Hondsrug en de Hunze vallei, een begrip in Nederland en ver daarbuiten. In de expositieboerderij vindt u een groot assortiment mineralen, fossielen, sieraden en schelpen uit de hele wereld. De expositieboerderij beschikt over een winkeltje.

Prijs  € 25,- / vriendenprijs € 22 ,-;  incl. koffie/thee.

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (inclusief chauffeur). U wordt van uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch vanaf dinsdag 23 april via: 050-534 41 73