PlusBus; De Drentsche Aa in Schipborg en winkelen in Leek

We rijden via een mooie route naar restaurant ‘De Drentsche Aa’ waar we lekker lunchen. daarna vervolgen we onze route naar de ‘Liekeblom’ in Leek waar we een kop koffie (of iets anders) met wat lekkers nuttigen. En met mooi weer zijn er ook genoeg leuke winkeltjes buiten het overdekte winkelcentrum te bekijken.

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (inclusief chauffeur). U wordt van uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch via: 050-534 41 73