PlusBus; Bezoek aan de “Hooghoudt” fabriek in Groningen

Altijd al eens willen zien hoe de drank in de fles komt? Tijdens de rondleiding krijg je een goed beeld van hoe het er aan toe gaat in de destilleerderij. Uiteraard sluiten we deze trip af met een maximale proefervaring van enkele jenevers. Maar dat mag natuurlijk ook een echte Hooghoudt-limonade zijn.

Deze activiteit is niet geschikt voor mensen die zich met een rollator moeten verplaatsen (voorafgaand aan de proeverij).

De PlusBus is voor inwoners vanaf 55 jaar in de gemeente Haren. U reist in klein gezelschap van maximaal 7 personen (inclusief chauffeur). U wordt van uw eigen adres opgehaald en weer thuisgebracht.

Naast de chauffeur gaat er een begeleider mee die u graag helpt bij het in- en uitstappen als dat nodig is. In de bus is ook ruimte voor een rollator. De begintijd is de tijd dat we starten met ophalen van de deelnemers. Deze ophaaltijd is afhankelijk van het aantal adressen en de onderlinge afstand. Bij minder dan vijf deelnemers gaat het uitje over het algemeen niet door.

Elke twee maanden stellen we een nieuw programma samen. Daarbij houden we rekening met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Suggesties voor bestemmingen zijn altijd van harte welkom.

In het programma, verkrijgbaar bij Torion en op aanvraag toegestuurd, staan de kosten en voorwaarden vermeld.

Aanmelden kan telefonisch via: 050-534 41 73