Koken & kletsen

Koken & Kletsen: de naam zegt het al. Samen proeven van buitenlands eten en vreemde culturen. Voor Nederlanders een geweldig leuke manier om in contact te komen met nieuwkomers. En voor immigranten een uitgelezen kans om beter en sneller te integreren. Een rijke en grensverleggende ervaring, een verbreding van je horizon, een bonte verzameling.

In een goed geoutilleerde keuken wordt gewerkt aan een fantastisch 3-gangenmenu voor ongeveer 40 betalende gasten. Bestaande uit buurtbewoners, belangstellenden, vluchtelingen en medelanders. Altijd een verrassende maaltijd, altijd een verrassend gezelschap, altijd een verrassende eetcuultuur. Maar, de voertaal is en blijft Nederlands.

De eerste bijeenkomsten werden georganiseerd bij Zorgboerderij de Mikkelhorst in Haren. Maar inmiddels heeft Koken & Kletsen vanwege haar grote succes de wijk genomen. Ook op andere plekken kan kennisgemaakt worden met culinaire avonturen en een bont gezelschap. Zoals het Buurthuis in Onnen en de Mellenshorst in Haren. En dat voor een tientje!

De kosten voor het eten zijn €10,- per persoon.
Kinderen tot 6 jaar eten gratis mee.
Kinderen van 6 tot 12 jaar betalen €5,-

Sapjes kosten €1,- en wijn / bier kost €2,-
Betaling kan alleen contant.


Interesse?

U kunt mailen naar kokenenkletsen@torion.nl

Aanmelden / informatie opvragen