Kenniskaravaan, workshop ‘Social Media’

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren van Stichting Torion organiseert, in samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging en Steunpunt vrijwilligerswerk van Stichting Trias, voor het eerste jaar de kenniskaravaan. De kenniskaravaan is een aaneenschakeling van interessante trainingen, boeiende workshops en themadagen voor vrijwilligers en/of besturen van verenigingen of stichtingen, verdeeld over het hele jaar.

Een beginnerscursus Social Media: welke online platformen zijn er, welke doen ertoe, welke zijn voor uw organisatie relevant en wat gaat u er nou precies mee doen? De workshop is bedoeld voor mensen die geen tot weinig ervaring hebben met social media en gaat ook in op het thema Privacy op internet.

Begeleiding: Lennart Koster, Marketingbureau Walnoot, Zuidlaren. Walnoot houdt zich bezig met websites, vormgeving, marketing, 3d printing en alles eromheen. www.wijzijnwalnoot.nl

De workshop is gratis, informatie en aanmelden: j.bloema@torion.nl

Namens alle samenwerkingspartners, Creatieve Consultancy, Internationaal Klompenmuseum, De Haren-Tynaarlose Uitdaging, Waterpark de Bloemert, Marketingbureau Walnoot, De Mikkelhorst,  ZINN en het Steunpunt Vrijwilligerswerk, wensen we iedereen die deelneemt heel veel nieuwe inspiratie, kennis en plezier toe.

Locatie

Kaart wordt geladen…