Kenniskaravaan, workshop gespreksvoering

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren van Stichting Torion organiseert, i.s.m. de Haren-Tynaarlose Uitdaging en Steunpunt vrijwilligerswerk van Stichting Trias, voor het eerste jaar de kenniskaravaan. De kenniskaravaan is een aaneenschakeling van interessante trainingen, boeiende workshops en themadagen voor vrijwilligers en/of besturen van verenigingen of stichtingen, verdeeld over het hele jaar. Zie ook onze site onder ‘vrijwilligers’ op de homepage.

Positieve oplossingsgerichte gespreksvoering Kennismaking met een effectieve gesprekstechniek voor begeleiders/managers die relatief snel en prettig verandering tot stand willen brengen. U focust niet op oorzaken van problemen, maar op het slaan van een brug tussen succes uit het verleden en succes in de toekomst. Via vragen helpt u mensen om doelen te stellen en mogelijkheden te zien voor concrete stappen vooruit. De workshop biedt afwisseling tussen theorie en veel zelf oefenen. Inhoud: probleem- vs. oplossingsgerichte aanpak, reframen en yes-set creëren, 7 stappen benadering, diverse filmpjes en hand-out.

Begeleiding Gerni Luttikhuis. Gerni begeleidt als adviseur, trainer en coach individuen en teams met behulp van de progressie- en oplossingsgerichte aanpak. www.gerniluttikhuis.nl

De workshop is gratis, informatie en aanmelding: j.bloema@torion.nl

Namens alle samenwerkingspartners: Creatieve Consultancy, Internationaal Klompenmuseum, De Haren-Tynaarlose Uitdaging, Waterpark de Bloemert, Marketingbureau Walnoot, De Mikkelhorst,  ZINN en het Steunpunt Vrijwilligerswerk; wensen we iedereen die deelneemt heel veel nieuwe inspiratie, kennis en plezier toe.

Locatie

Kaart wordt geladen…