Kenniskaravaan, workshop ‘Gastgeverschap’

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren van Stichting Torion organiseert, in samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging en Steunpunt vrijwilligerswerk van Stichting Trias, voor het eerste jaar de kenniskaravaan. De kenniskaravaan is een aaneenschakeling van interessante trainingen, boeiende workshops en themadagen voor vrijwilligers en/of besturen van verenigingen of stichtingen, verdeeld over het hele jaar.

Workshop ‘gastgeverschap’ Of het nu gaat om een winkel, museum, recreatiebedrijf of zorginstelling: gastgeverschap vindt zowel voor als achter de voordeur plaats. Gastgeverschap zit in de genen van het bedrijf en goed georganiseerd gastgeverschap kan lastige situaties voorkomen.

We willen allemaal graag dat personeel, vrijwilligers, klanten en bezoekers zich prettig en welkom voelen. Klantvriendelijk en klantgericht werken zijn belangrijke factoren, maar bij gastgeverschap komt meer kijken! In deze workshop leert u wat gastgeverschap betekent en hoe u het in uw organisatie kunt verbeteren. Uiteraard komt ook de functie van gastheer/gastvrouw aan de orde. In deze interactieve workshop wordt de deelnemer ook uitgenodigd om praktijkervaringen in te brengen.

Begeleiding: Nynke Hovinga biedt coaching, training en organisatieontwikkeling en -advies vanuit haar bureau in Haren. info@nh-coachingenadvies.nl. Zij begeleidt deze workshop i.s.m. Willem Otto Nachbahr, directeur/eigenaar van Waterpark de Bloemert in Midlaren. www.bloemert@landal.nl.

De workshop is gratis, informatie en aanmelden: j.bloema@torion.nl

Namens alle samenwerkingspartners, Creatieve Consultancy, Internationaal Klompenmuseum, De Haren-Tynaarlose Uitdaging, Waterpark de Bloemert, Marketingbureau Walnoot, De Mikkelhorst,  ZINN en het Steunpunt Vrijwilligerswerk, wensen we iedereen die deelneemt heel veel nieuwe inspiratie, kennis en plezier toe.

Locatie

Kaart wordt geladen…