Kenniskaravaan; Workshop Fondsenwerving Oranje Fonds

In deze workshop krijgt u informatie over fondsenwerving. Veel organisaties hebben het niet zo gemakkelijk en willen wel een fonds benaderen, maar weten niet goed hoe.

Deze avond komt er een adviseur van het Oranje Fonds die u kan vertellen over de mogelijkheden bij dit fonds en hoe u hier gebruik van kunt maken. Wellicht heeft u al een specifieke vraag of een concreet doel of plan?  Dit kunt u dan voorleggen in de speeddates die daarna plaatsvinden als u daar behoefte aan hebt.

De Kenniskaravaan is een aaneenschakeling van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven.

De Kenniskaravaan is een samenwerkingsverband tussen Torion’s steunpunt vrijwilligerswerk, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging.

Het aanbod is afkomstig van maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Harense en Tynaarlose samenleving.

Aanmelden of meer informatie? Voor elke workshop/training is een tijdige opgave noodzakelijk.

Voor inwoners van Haren e.o. is dit bij Torion: info@torion.nl of 050-534 41 73

Locatie

Kaart wordt geladen…