Kenniskaravaan, workshop ‘Creatieve overlegvormen’

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren van Stichting Torion organiseert, in samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging en Steunpunt vrijwilligerswerk van Stichting Trias, voor het eerste jaar de kenniskaravaan. De kenniskaravaan is een aaneenschakeling van interessante trainingen, boeiende workshops en themadagen voor vrijwilligers en/of besturen van verenigingen of stichtingen, verdeeld over het hele jaar.

Workshop ‘Creatieve overlegvormen’ is een praktische workshop met veel oefening, waarin u zich creatieve technieken eigen maakt voor productief overleg in elke vergaderfase, ook in grote groepen. Inhoud: spelregels creatieve communicatie, werkvormen voor beeld-, oordeels- en besluitvorming (methoden van De Bono o.a. denkpetten), koningsoefening, werkmethoden bij verschil van inzicht en belangen, snel perspectievenonderzoek, snel inspirerende ideeën krijgen, gezamenlijke visie en missie creëren in kort tijdsbestek, betrekken van groepen bij meningsvorming.

Resultaat: goede sfeer, meer betrokkenheid, gedragen besluitvorming, toename van energie, creativiteit, effectiviteit en plezier in vergaderingen en werkoverleg.

Begeleiding: Anne Heleen Bijl, Creatieve Consultancy, Noordlaren. Anne Heleen werkt in binnen- en buitenland voor een breed scala opdrachtgevers aan creatieve doorbraken. www.creatieveconsultancy.nl

De workshop is gratis, informatie en aanmelden: j.bloema@torion.nl

Namens alle samenwerkingspartners, Creatieve Consultancy, Internationaal Klompenmuseum, De Haren-Tynaarlose Uitdaging, Waterpark de Bloemert, Marketingbureau Walnoot, De Mikkelhorst,  ZINN en het Steunpunt Vrijwilligerswerk, wensen we iedereen die deelneemt heel veel nieuwe inspiratie, kennis en plezier toe.

Locatie

Kaart wordt geladen…