Kenniskaravaan; Workshop begeleiden van minder mobiele ouderen

Vrijwilligers komen vaak op bezoek bij ouderen en wandelen regelmatig met cliënten. Hier wordt gebruik gemaakt van een rolstoel, rollator of wordt er een arm geboden. Ook zijn er vrijwilligers die met cliënten op stap gaan. Hoe kun je deze cliënten het beste begeleiden en ondersteunen? Het is belangrijk om aandacht te besteden aan deze vaardigheden.

Deze avond zullen een ergotherapeut en een fysiotherapeut van ZiNN gezondheidszorg u alles over vertellen, maar vooral ook met u oefenen.

De Kenniskaravaan is een aaneenschakeling van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven.

De Kenniskaravaan is een samenwerkingsverband tussen Torion’s steunpunt vrijwilligerswerk, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging.

Het aanbod is afkomstig van maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Harense en Tynaarlose samenleving.

Aanmelden of meer informatie? Voor elke workshop/training is een tijdige opgave noodzakelijk.

Voor inwoners van Haren e.o. is dit bij Torion: info@torion.nl of 050-534 41 73

Locatie

Kaart wordt geladen…