Kenniskaravaan voor vrijwilligers; ‘De Beursvloer’

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren van Stichting Torion organiseert dit jaar voor de eerste keer de kenniskaravaan. Dit in samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging en Steunpunt Vrijwilligerswerk van Stichting Trias.

De kenniskaravaan is een aaneenschakeling van: interessante trainingen, boeiende workshops en themadagen voor vrijwilligers en/of besturen van verenigingen of stichtingen verdeeld over het hele jaar.

Donderdag 2 november 2017 organiseert de Haren-Tynaarlose Uitdaging in samenwerking met het steunpunt haar eerste Beursvloer. Dit matchevenement vindt plaats bij Flora Holland in Eelde. Maatschappelijke organisaties en bedrijven worden van harte uitgenodigd om daaraan deel te nemen.

Tijdens de Beursvloer worden vraag en aanbod van ‘helpende handen’, kennis, materialen en faciliteiten met elkaar verbonden. Daarnaast zijn er interessante sprekers en via speeddaten kan er met zoveel mogelijk andere organisaties kennisgemaakt worden. Als afsluiting is er een feestelijke borrel en bekendmaking van de totale gematchte waarde.

Voor maatschappelijke organisaties is de Beursvloer een unieke kans om projecten te realiseren met steun van het bedrijfsleven en/of andere maatschappelijke organisaties. Voor bedrijven biedt de Beurs gelegenheid om met tal van organisaties in contact te komen en bij te dragen aan de lokale samenleving.Voor alle maatschappelijke organisaties zoals verenigingen en stichtingen die actief zijn in de gemeente Haren en ondernemers met een betrokken hart voor hun omgeving.

Kosten:             Kosteloos

Aanmelden? Voor elke workshop/cursus is opgave noodzakelijk.

U kunt zich aanmelden bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren via onderstaand mailadres, onder vermelding van: uw naam, mailadres  en telefoonnummer. Tevens uw functie en de organisatie waar u voor werkt en de workshop/cursus of themadag.          Per workshop is plaats voor 8-20 personen en deelname is op volgorde van aanmelding. Opgave kan uiterlijk tot 2 weken voor de cursus/workshop.

Na aanmelding ontvangt u ongeveer een week van te voren een bevestiging.

Heeft u zich aangemeld voor een cursus, maar bent u alsnog verhinderd om deel te nemen, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Dan kunnen we iemand anders blij maken met een plek.

Contactpersoon: Jolanda Bloema; e-mailadres: j.bloema@torion.nl

Locatie

Kaart wordt geladen…