Kenniskaravaan voor vrijwilligers; ‘agressie preventie en hantering’

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren van Stichting Torion organiseert dit jaar voor de eerste keer de kenniskaravaan. Dit in samenwerking met de Haren-Tynaarlose Uitdaging en Steunpunt Vrijwilligerswerk van Stichting Trias.

De kenniskaravaan is een aaneenschakeling van: interessante trainingen, boeiende workshops en themadagen voor vrijwilligers en/of besturen van verenigingen of stichtingen verdeeld over het hele jaar.

Aan de hand van een klein gedeelte theorie en situaties uit de praktijk gaan we het met elkaar hebben over agressie binnen het vrijwilligerswerk en vooral het voorkomen ervan. Er is ruimte om ervaringen en /of situaties uit de praktijk in te brengen.

Bas Polman van Lentis leidt de avond.

Kosten:             Kosteloos

Aanmelden? Voor elke workshop/cursus is opgave noodzakelijk.

 

U kunt zich aanmelden bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren via onderstaand mailadres, onder vermelding van: uw naam, mailadres  en telefoonnummer. Tevens uw functie en de organisatie waar u voor werkt en de workshop/cursus of themadag.          Per workshop is plaats voor 8-20 personen en deelname is op volgorde van aanmelding. Opgave kan uiterlijk tot 2 weken voor de cursus/workshop.

Na aanmelding ontvangt u ongeveer een week van te voren een bevestiging.

Heeft u zich aangemeld voor een cursus, maar bent u alsnog verhinderd om deel te nemen, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Dan kunnen we iemand anders blij maken met een plek.

Contactpersoon: Jolanda Bloema; e-mailadres: j.bloema@torion.nl

 

 

 

Locatie

Kaart wordt geladen…