Kenniskaravaan; Fondsenwerving -ivm Corona risico geannuleerd-

Ben je betrokken bij een vereniging of stichting? En vraag jij je ook wel eens af hoe je jouw project of activiteit rond moet krijgen? Dan ben je niet de enige.

Veel clubs ervaren het als lastig om subsidies te verwerven of sponsors te vinden. En toch is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Het helpt als je een beetje weet wat er kan en hoe het werkt, daarom deze avond.

Het eerste deel van de avond bestaat uit een plenair programma waarin enkele fondsen hun fonds toelichten. Daarna is er gelegenheid om in een 1-op-1 gesprek met enkele fondsen hier verder op in te gaan (speeddate sessies). Er zullen meerdere fondsen aanwezig zijn, onder meer Rabobank en Oranje Fonds.

Aanmelden of meer informatie? Voor elke workshop/training is een (tijdige) opgave noodzakelijk.

Woonachtig/werkzaam in Haren? Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren (onderdeel van Torion) Email: info@torion.nl Tel: 050-5344173

Woonachtig/werkzaam in de gemeente Tynaarlo? Vrijwilligerswerk Tynaarlo (onderdeel van Trias) Email:                kenniskaravaan@stichtingtrias.nl Tel: 0592 338940 (op werkdagen tussen 13.00 -17.00 uur)

De steunpunten Vrijwilligerswerk Haren en Tynaarlo zijn onderdeel van  Stichting Torion en Stichting Trias die samenwerken onder de koepel van Vlechter!