Kenniskaravaan; hoe kom ik in de krant?

Verslag van een activiteit of aankondiging van een evenement? Hoe zorg je ervoor dat er aandacht is voor je activiteit? Hoe schrijf je een goed persbericht? Kortom…hoe kom ik in de krant?

De Kenniskaravaan is een aaneenschakeling van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven.

Tijdens deze workshop geeft Richard Aeilkema tips om het zo handig mogelijk aan te pakken met veel voorbeelden van wat wel en niet werkt. Richard werkt vanuit zijn bedrijf Up Consultancy voor het weekblad Dorpsklanken, Weerbaarheid Noord en Stichting Graceland Festival.

De Kenniskaravaan is een samenwerkingsverband tussen Torion’s steunpunt vrijwilligerswerk, Vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging.

Het aanbod is afkomstig van maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Harense en Tynaarlose samenleving.

Aanmelden of meer informatie? Voor elke workshop/training is een tijdige opgave noodzakelijk.

Voor inwoners van Haren e.o. is dit bij Torion: info@torion.nl of 050-534 41 73

Locatie

Kaart wordt geladen…