Kenniskaravaan; Herhaling BHV voor vrijwilligers (2e avond)

Bestemd voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen die volledig draaien op vrijwilligers ( € 25,00 pp) en verenigingen stichtingen met beroepskrachten (€ 75,00 pp).

Het aanbod bestaat uit een basiscursus BHV op maat, verdeeld over twee avonden. De cursus is bedoeld voor de vrijwilligers die hun BHV vrijwilligerscertificaat op peil willen houden. De eerste avond ging over het leren van levensreddende handelingen (LHR) en de tweede avond staat in het teken van ontruiming. Zowel theorie als praktijk.

Wanneer beide avonden zijn doorlopen is de deelnemer gecertificeerd door Safety Company en krijgt het bijbehorend pasje.

De Kenniskaravaan is een aaneenschakeling van boeiende trainingen, themabijeenkomsten en leuke workshops voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties als verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven. Het aanbod is afkomstig van maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Harense en Tynaarlose samenleving. Daarvoor zijn wij ze zeer dankbaar.

De Kenniskaravaan is een samenwerking tussen Steunpunt vrijwilligerswerk Haren, Steunpunt vrijwilligerswerk Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging.

Locatie

Kaart wordt geladen…