Kenniskaravaan ‘digitale nieuwsbrieven verzenden’

Wil je een aantrekkelijk clubblad naar je leden sturen of een jaarverslag delen met al je contacten?

Met het online gratis programma Laposta kun je gemakkelijk je email adressen beheren, je nieuwsbrieven opstellen en versturen en je ontvangt een duidelijk rapport over hoeveel mensen je nieuwsbrief hebben gelezen.

Lennart Koster van webdesignbedrijf Wall in Zuidlaren helpt je op weg met Laposta en leert je hoe je binnen een paar klikken een mooie nieuwsbrief kunt maken en verzenden. Enige computerervaring is vereist. Indien u een eigen laptop heeft, neem deze dan mee.

Deze bijeenkomst is bestemd voor vrijwilligers en is gratis toegankelijk.

Voor elke cursus is opgave noodzakelijk. Wilt u meer informatie?

Torion, Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren

j.bloema@torion.nl / 050 534 41 73

De Kenniskaravaan is een aaneenschakeling van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven.

Deze ‘voorjaars’ Kenniskaravaan is ontstaan uit samenwerking tussen de Steunpunten Vrijwilligerswerk Haren en Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging.

Het aanbod is afkomstig van maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Harense en Tynaarlose samenleving.

 

 

 

 

Locatie

Kaart wordt geladen…