‘Herkennen van en omgaan met psychische ziektebeelden’ Kenniskaravaan

Een informatieve en interactieve bijeenkomst voor iedere vrijwilliger die wil weten hoe je psychische ziektebeelden herkent en hoe je er mee om kunt gaan. De avond wordt verzorgd door Kees Rietberg.

Wat is nu een depressie, een psychose, schizofrenie? Wat betekent borderline en wanneer heeft iemand autisme? Wat doet een burn-out met je? En gaat het ook allemaal weer voorbij?

Een bijeenkomst met ervaren medewerkers van Lentis die vertellen over de verschillende aandoeningen, maar vooral ook: Hoe ga je daar nu mee om?

Deze bijeenkomst is gratis en voor iedereen die belangstelling heeft

Voor elke cursus is opgave noodzakelijk. Wilt u meer informatie?

Torion, Steunpunt Vrijwilligerswerk Haren

j.bloema@torion.nl / 050 534 41 73

De Kenniskaravaan is een aaneenschakeling van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen of bewonersinitiatieven.

Deze ‘voorjaars’ Kenniskaravaan is ontstaan uit samenwerking tussen de Steunpunten Vrijwilligerswerk Haren en Tynaarlo en de Haren-Tynaarlose Uitdaging.

Het aanbod is afkomstig van maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Harense en Tynaarlose samenleving

Locatie

Kaart wordt geladen…