Beursvloer 2020

BEURSVLOER 2020

Op de Beursvloer krijgen maatschappelijke organisaties en lokale bedrijven de kans om iets voor elkaar te kunnen betekenen. De Beursvloer verbindt en biedt een inspirerend programma voor ieder die maatschappelijk betrokken is.

Wensen en knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van menskracht, materiaal en middelen worden met gesloten beurs door het bedrijfsleven opgepakt.

Meedoen is kosteloos; wel graag vooraf aanmelden bij Torion

Ondernemers, vrijwilligers, professionals en studenten: op 30 januari van 16.00 uur tot 19.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) is iedereen die zich voor de samenleving wil inzetten van harte welkom op onze derde beursvloer bij Royal FloraHolland in Eelde. Met een inleiding door Kees Klomp, aanjager Betekeniseconomie. Deelname is gratis. Aanmelden: http://harentynaarloseuitdaging.nl/beursvloer-2020/

Tijdens de beursvloer is er veel ruimte om te netwerken, idee├źn op te doen en verbindingen te leggen tussen vraag en aanbod. Wij hopen weer op tientallen matches tussen het maatschappelijke veld en het bedrijfsleven op het gebied van helpende handen, kennis, spullen, materialen en faciliteiten. De opening wordt verricht door de beide gemeenten. Gastspreker Kees Klomp is naast aanjager van de Betekeniseconomie in Nederland ook boekschrijver en bekend van VPRO Tegenlicht. We onthalen u met muziek, theater en hapjes, begeleid door studenten van Noorderpoort. De matches worden ter plekke bekrachtigd door een notaris.
Zie ons filmverslag en jaarverslag op onze website voor een overzicht van geslaagde matches in de editie 2019. Meld u aan via http://harentynaarloseuitdaging.nl/beursvloer-2020/.

Locatie

Kaart wordt geladen…