BEA zwemmen

Zwemmen in Beatrixoord is zeer ontspannend. De temperatuur van het water is 32 graden celcius.  De kleine groep van 12 personen is 25 minuten in het heerlijke water. Er is deskundige begeleiding en indien gewenst hulp om in en uit het bad te komen. Er worden geen gezamenlijke oefeningen in het water gedaan.

U kunt gebruikmaken van drijfmiddelen. De hoogte van de bodem is instelbaar in dit zwembad. Er wordt gekozen voor een hoogte waarbij de deelnemers op de bodem kunnen staan. Tijdens het wisselen van de groep gaat de bodem omhoog zodat iedereen makkelijk uit het bad kan. Het water bevat geen chloor en is daarom zeer geschikt voor mensen die daar gevoelg voor zijn.

Kortom: BEA zwemmen is heerlijk relaxed en goed voor het lichaam. Bovendien kunt deze activiteit heel lang beoefenen. Badkleding is noodzakelijk en in verband met de veiligheid is het advies badslippers te dragen. Een badmuts mag, maar is niet verplicht. Het BEA-zwemmen gaat het hele jaar door, met uitzondering van de kerstvakantie en de onderhoudsweken (zomer) van het bad.

Docent:
Prijs:
Startdatum:
Tijdstip:
Locatie:

Deskundige begeleiding
Volgt…
11 september 2012
dinsdag 17.00 – 18.15 uur
Sportcomplex BEA, Haren

Aanmelden/ Reserveren voor BEA Zwemmen


  Naam*

  E-mail*

  Adres*

  Woonplaats*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  Gewenst tijdstip*

  Eventuele opmerking

  Antispamvraag
  Hoeveel is twee plus twee? Antwoord met een cijfer.